Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!

כבדי עוף אטריות רחבות ופטריות ברוטב טריאקי

google analytics במתכון זה צפו 20,154 גולשים
  • Print Friendly, PDF & Email

מתכון לכבדי עוף אטריות רחבות ופטריות ברוטב טריאקי משגע.

דרוג המתכון

  • (0 /5)
  • 0 דרגו

 

הוראות הכנה

  1. מבשלים 500 גרם אטריות רחבות לפי הוראות היצרן. מסננים פחית קטנה של פטריות שמפניון חתוכות ומניחים בצד.
  2. בינתיים פורסים 3 בצלים גדולים לחצאי טבעות ומניחים בצד. במחבת רחבה על להבה בינונית מחממים 2 כפות שמן. כשהשמן ממש חם מוסיפים את הבצל ומטגנים עד שהבצל נעשה שקוף. כשהבצל נעשה שקוף מוסיפים חצי קילו כבדי עוף, ממליחים ומפלפלים ברבע כפית פלפל שחור ורבע כפית מלח ומטגנים 2 דקות מכל צד.
  3. לאחר 2 דקות מוסיפים פטריות חתוכות, 3/4 כוס רוטב טריאקי, 1/4 כוס רוטב סויה, 2 כפות רוטב צ'ילי מתוק, רבע כפית מלח, רבע כפית פלפל שחור, כף גדושה תבלין גריל עוף מערבבים, מביאים לרתיחה, מנמיכים להבה ומבשלים כ - 5 דקות.
  4. מסננים את האטריות מהנוזלים (לא שוטפים את האטריות!), מחזירים את האטריות לסיר, מוסיפים את כבדי העוף, הפטריות והרוטב, מערבבים בעזרת כף, טועמים ואם חסרה מליחות מוסיפים חצי כפית מלח. מערבבים, מבשלים על להבה נמוכה 2 דקות ומכבים להבה.

מתכונים קשורים

Translate »