Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!

טחינה ורודה

google analytics במתכון זה צפו 3,172 גולשים

טחינה ורודה מעלפת! לא מרגישים כלל את טעמו של הסלק. תפקידו במתכון לצבוע את הטחינה ולתבל בקצת ויטמינים. יש לכם הזדמנות נהדרת להפתיע את האורחים שלכם.

Print Friendly, PDF & Email

דרוג המתכון

  • (0 /5)
  • 0 דרגו

 

הוראות הכנה

  1. מבשלים כ-20 דקות / עד לריכוך מלא סלק עם קליפה, ממתינים שיתקרר, מכינים ממנו מיץ במכונת מיצים ומניחים בצד. אם אין מכונת מיצים, מגרדים במגרדת דקה וסוחטים את הנוזלים לקערית. משתמשים ב 2 עד 3 כפות מיץ סלק.
  2. משמנים במעט שמן את הכוס מבפנים, יוצקים לכוס טחינה ומעבירים לקערה. (הטחינה תחליק לקערה והכוס תישאר נקיה. אם לא משמנים את הכוס הטחינה נדבקת לדפנות וצריך לגרד אותה לקערה) מוסיפים כף טחינה נוספת, כוס מים, כפית שום כתוש, חצי כפית מלח ומיץ מחצי לימון.
  3. קוצצים דק עלים מ - 3 גבעולי פטרוזיליה ומוסיפים לקערה. מערבבים את כל המרכיבים בעזרת מזלג עד לקבלת מסה קרמית. (בערך 2 דקות) מוסיפים 2 או 3 כפות מיץ סלק / עד לקבלת הצבע הרצוי, מערבבים היטב ומגישים.
  4. אם מעוניינים בטחינה סמיכה יותר מוסיפים עוד כף טחינה גולמית. אם מעוניינים בטחינה דלילה יותר מדללים במים בהדרגה.

מתכונים קשורים

Translate »