Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!

טורטיה ביס במילוי סביח

google analytics במתכון זה צפו 3,291 גולשים

טורטיה ביס במילוי סביח ברמה של מסעדה. טעים אש! מתכון מומלץ.

Print Friendly, PDF & Email

דרוג המתכון

  • (0 /5)
  • 0 דרגו

 

הוראות הכנה

  1. שוטפים את החציל, חותכים לטבעות בעובי של חצי ס"מ ומפזרים מעל קורט מלח גס. מניחים למנוחה של 10 דקות / עד שהנוזלים מופרשים מהחצילים וסופגים את המים בנייר סופג. במחבת רחבה על להבה בינונית מחממים חצי כוס שמן כ – 2 דקות. כשהשמן חם מכניסים את פרוסות החצילים למחבת. כשהחצילים רכים וזהובים משני הצדדים מוציאים אותם מהמחבת ומניחים על נייר סופג לספיגת עודפי השמן.
  2. חוצים 3 בצלים ירוקים ומניחים בצד. חותכים לרצועות 2 מלפפונים ומניחים בצד. חותכים לרצועות 3 מלפפונים חמוצים ומניחים בצד.
  3. מורחים בעזרת פלטה חומוס על פני הטורטיה, מעל החומוס מורחים כפית עמבה, מעל העמבה מניחים חצילים מטוגנים על שליש מהטורטיה, זה הקרוב אליכם. פורסים ביצה קשה ומניחים על החציל, מניחים גבעולי בצל ירוק, רצועות מלפפונים, רצועות מלפפונים חמוצים, מגלגלים לגליל, מסירים את הקצוות, מחלקים ל - 4 ומניחים במגש. כך עם שלושת הטורטיות הנותרות.
  4. הערה - ניתן להכין את הטורטיות במגש 12 שעות מראש. מכסים היטב בניילון נצמד עד ההגשה.
Translate »