Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!

טורטיה ביס במילוי גבינת שמנת ופלפל קלוי

google analytics במתכון זה צפו 1,776 גולשים

טורטיה ביס במילוי גבינת שמנת ופלפל קלוי, טעימה אש! הגשה מקסימה לאירוח וממש לא מסובכת להכנה. 

Print Friendly, PDF & Email

דרוג המתכון

  • (0 /5)
  • 0 דרגו

 

הוראות הכנה

  1. שוטפים היטב את הפלפלים, מפרידים מליבת הגרעינים מלבנים גדולים (כ - 4 מכל פלפל), מניחים בתבנית מרופדת בנייר אפיה, מברישים במברשת סיליקון כף שמן, ממליחים בחצי כפית מלח וצולים שעה ועשר דקות ב - 200 מעלות גריל עליון. (אפשר לפזר על הפלפלים קצח או טימין אם אוהבים). הפלפלים מוכנים כשהם מתרככים. לאחר שמוציאים את הפלפלים מהתנור ממתינים לצינון מלא. חותכים 2 מלפפונים לרצועות ומניחים בצד.
  2. מורחים גבינת שמנת על פני כל הטורטיה, מניחים פלפל קלוי בצד הקרוב אליכם, מעל הפלפל מניחים מלפפונים, מגלגלים ומהדקים. פורסים ל - 6 ביסים ומסדרים במגש (כך עם יתר הטורטיות).
  3. הערה - כשמגש הטורטיות ביס עטוף בנילון נצמד ניתן לאחסן אותו מספר שעות במקרר עד להגשה.

מתכונים קשורים

Translate »