Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!

טורטיה ביס במילוי גבינת שמנת ופלפל קלוי

google analytics במתכון זה צפו 3,112 גולשים
  • Print Friendly, PDF & Email

טורטיה ביס במילוי גבינת שמנת ופלפל קלוי, טעימה אש! הגשה מקסימה לאירוח וממש לא מסובכת להכנה. 

דרוג המתכון

  • (0 /5)
  • 0 דרגו

 

הוראות הכנה

  1. שוטפים היטב את הפלפלים, מפרידים מליבת הגרעינים מלבנים גדולים (כ - 4 מכל פלפל), מניחים בתבנית מרופדת בנייר אפיה, מברישים במברשת סיליקון כף שמן, ממליחים בחצי כפית מלח וצולים שעה ועשר דקות ב - 200 מעלות גריל עליון. (אפשר לפזר על הפלפלים קצח או טימין אם אוהבים). הפלפלים מוכנים כשהם מתרככים. לאחר שמוציאים את הפלפלים מהתנור ממתינים לצינון מלא. חותכים 2 מלפפונים לרצועות ומניחים בצד.
  2. מורחים גבינת שמנת על פני כל הטורטיה, מניחים פלפל קלוי בצד הקרוב אליכם, מעל הפלפל מניחים מלפפונים, מגלגלים ומהדקים. פורסים ל - 6 ביסים ומסדרים במגש (כך עם יתר הטורטיות).
  3. הערה - כשמגש הטורטיות ביס עטוף בנילון נצמד ניתן לאחסן אותו מספר שעות במקרר עד להגשה.

מתכונים קשורים

Translate »