Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!

טבעות בצל

google analytics במתכון זה צפו 52,386 גולשים

טבעות בצל מעלפות של הבשלנית אילה מרציאנו. הכי כיף להכין אותם בבית. תודה לבשלנית האלופה שגם צילמה.

Print Friendly, PDF & Email

דרוג המתכון

  • (1.4 /5)
  • 6 דרגו

 

הוראות הכנה

  1. מקלפים, שוטפים ופורסים 2 בצלים לטבעות עבות (כחצי סנטימטר כל טבעת), מפרידים את הטבעות ומניחים בצד.
  2. במחבת בינונית מחממים כוס שמן כ - 2 דקות / עד שהשמן חם.
  3. בינתיים מערבבים בקערה כוס קמח, כוס בירה לבנה או סודה וביצה. בצלחת אחרת, שטוחה, מפזרים כוס פירורי לחם.
  4. כשהשמן חם ומתחיל להעלות אדים טובלים את טבעות הבצל המופרדות בצלחת עם הבלילה, מגלגלים בצלחת עם פירורי הלחם ומטגנים כדקה, דקה וחצי מכל צד / עד שרואים שטבעות הבצל זהובות.

מתכונים קשורים

Translate »