חזה עוף צרוב במחבת

google analytics במתכון זה צפו 2,923 גולשים

חזה עוף צרוב במחבת מעולה. בריא, מתובל היטב וטעים. 2 כפות שמן בלבד בקילו וחצי חזה עוף. ולא, אני לא קוסמת.

Print Friendly, PDF & Email

דרוג המתכון

  • (0 /5)
  • 0 דרגו

 

הוראות הכנה

  1. מניחים מחבת נון סטיק גדולה על להבה בינונית ומלהיטים אותה.
  2. בזמן שהמחבת מתחממת מכניסים לקערה קילו וחצי חזה עוף פרוס, כפית פפריקה מתוקה, כפית שטוחה אבקת שום, רבע כפית פלפל שחור, רבע כפית כורכום, כפית מלח, 2 כפות שמן ומערבבים היטב בעזרת הידיים.
  3. מניחים את חזה העוף במחבת, צורבים כדקה וחצי מכל צד ומעבירים לצלחת הגשה.
  4. הערה - זמן צריבת חזה העוף תלוי בעובי הנתח. ככל שהנתח דק יותר זמן הצריבה קצר יותר. בשום אופן לא צורבים את הנתחים בלהבה גבוה. חזה העוף מוכן כשהוא צרוב משני הצדדים. לא בטוחים? חותכים חתך קטן ועמוק בנתח לבדיקה.

מתכונים קשורים

Translate »