דג אמנון בתנור מהמטבח התימני

google analytics במתכון זה צפו 5,216 גולשים

דג אמנון בתנור מהמטבח התימני עשיר בתבלינים, רך ועסיסי.

Print Friendly, PDF & Email

דרוג המתכון

  • (0 /5)
  • 0 דרגו

 

הוראות הכנה

  1. מדליקים תנור ל - 200 מעלות גריל עליון. מרפדים את תבנית התנור בנייר אפיה, מניחים בתבנית 4 נתחי פילה אמנון כשהעור מופנה כלפי תחתית התבנית.
  2. קוצצים דק, דק עלים מעשר גבעולי כוסברה ומכניסים לקערית קטנה. מוסיפים רבע כפית מלח, 2 כפיות מים, כפית שמן, כפית שטוחה שום כתוש, כפית שטוחה חוואיג' מרק ומערבבים היטב
  3. מורחים את תערובת התיבול על הדגים, מכניסים את התבנית לשלב האמצעי בתנור ואופים 20 דקות בדיוק!

מתכונים קשורים

Translate »