Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!

גורס

google analytics במתכון זה צפו 8,306 גולשים

הגורס הוא הבן דוד הגדול של הזלביה. בצק מטוגן משגע וטעים ברמות קשות.

Print Friendly, PDF & Email

דרוג המתכון

  • (0 /5)
  • 0 דרגו

 

הוראות הכנה

  1. מכניסים לתוך קערה 600 גרם קמח, 4 כפות סוכר, כף שמרים יבשים, כפית מלח, 2 ורבע כוסות מי ברז, לשים היטב, מכסים בנילון נצמד ומניחים ל - 40 דקות התפחה / עד הכפלת הנפח)
  2. לאחר 40 דקות, במחבת רחבה, על להבה בינונית, מחממים כוס שמן. בינתיים כשהשמן מתחמם, משמנים את הידיים, לוקחים פיסה מהבצק, משטחים לאורך כף היד ומותחים לקבלת רצועה ארוכה. כשהשמן חם מכניסים את הבצק לשמן, כך עם יתר הבצק.
  3. הופכים את הגורס כשרואים שהם תפוחים וזהובים בתחתית. מוציאים מהמחבת כשהגורס תפוח וזהוב משני הצדדים ומעבירים לצלחת מרופדת בנייר סופג.
  4. הערה - בשום אופן לא מטגנים את הגורס על להבה גבוה. הם יזהיבו מבחוץ ולא יתבשלו מבפנים. אם יש לכם ספק, הנמיכו מעט את הלהבה הבינונית. לתוצאה מושלמת, צפו בסרטון ההדרכה.

מתכונים קשורים

Translate »