Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!

בלינצ'ס ביס במילוי גבינה מתוקה

google analytics במתכון זה צפו 3,286 גולשים

פינגר פוד מתוק – בלינצ'ס ביס במילוי גבינה מתוקה ברוטב שוקולד או מייפל.

Print Friendly, PDF & Email

דרוג המתכון

  • (0 /5)
  • 0 דרגו

 

הוראות הכנה

  1. מכינים את הבלינצ'ס - מכינים את תערובת הבלינצ'ס - מכניסים לקערה 3 ביצים, 2 כוסות קמח, כוס מים, 1 כוס חלב, 2 כפות שמן, 2 סוכר וניל וטורפים היטב עד לקבלת בלילה חלקה. מכסים בניילון נצמד ומעבירים למקרר לרבע שעה.
  2. מוציאים את הבלילה של הבלינצ'ס מהמקרר, מערבבים היטב, יוצקים אותה דרך מסננת לקערה אחרת (למניעת היווצרות גושים) ומניחים בצד. מניחים מחבת טפלון לא גדולה על להבה בינונית מונמכת 2 דקות. יוצקים למחבת כפית חמאה ומנערים בעדינות את המחבת כך שהחמאה תכסה את תחתית המחבת. יוצקים מצקת מהבלילה למחבת, מנערים בעדינות את המחבת כך שהבלילה תכסה את תחתית המחבת. לאחר כדקה בערך כשרואים שהבלילה מתייבשת הופכים את הבלינצ'ס, מטגנים 20 שניות נוספות ומעבירים לצלחת. מסיימים לטגן את כל הבלינצ'סים באותו האופן מבלי להוסיף חמאה למחבת. מערימים את הבלינצ'סים בצלחת גדולה וממתינים לצינון מלא.
  3. מכינים קרם גבינה - מכניסים לקערה 2 גבינת טוב טעם, חצי כוס חלב, רבע כוס סוכר, כפית תמצית מניל אמיתית, 1 אינסטנט פודינג וניל ומתחילים להקציף עם וו בלון. לאחר שמתקבלת מסה קרמית, מוסיפים את השמנת מתוקה וממשיכים להקציף עד לקבלת קרם יציב.
  4. מורחים את הקרם בעזרת מרית על כל שטח הבלינצ'ס, מגלגלים לגלילה ומניחים במגש, מכסים בניילון נצמד ומעבירים למקרר.
  5. לפני ההגשה חותכים את הבלינצ'סים לכ - 5 מנות כל אחד, מניחים בצלחת אישית שלצידן פפיטה מלאה בסירופ מייפל או סירופ שוקולד.

מתכונים קשורים

Translate »