Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!

בטטות מקורמלות בקרם בלסמי

google analytics במתכון זה צפו 8,369 גולשים

בטטות מקורמלות ברוטב בלסמי. לא תאמינו כמה טעימות ובכלום עבודה. המתכון מומלץ למי שלא אוהב להתאמץ ובכל זאת להגיע לתוצאה מושלמת.

Print Friendly, PDF & Email

דרוג המתכון

  • (0 /5)
  • 0 דרגו

 

הוראות הכנה

  1. מקלפים 5 בטטות לא גדולות, חוצים אותן לאורכן ומניחים בצד. מכניסים לקערית קטנה 2 כפות שמן, 4 כפות קרם בלסמי, מערבבים ומניחים בצד.
  2. מניחים פלנצ'ה על הכיריים, ממתינים דקה שתתחמם, מברישים את כל כמות הרוטב על הפלנצ'ה וממתינים דקה לחימום הרוטב. מניחים את הבטטות על הפלנצ'ה כשהצד השטוח שלהן מופנה כלפי מטה. צולים 7 דקות / עד שהבטטות מקבלות פסים מקורמלים ומתרככות מעט. הופכים את הבטטות וצולים כ - 7 דקות נוספות / עד שהבטטות מוכנות, הופכים וממליחים מעט.

מתכונים קשורים

Translate »