Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!

בולט – תפוחי אדמה במילוי בשר מהמטבח הטוניסאי

google analytics במתכון זה צפו 19,022 גולשים
  • Print Friendly, PDF & Email

בולט – תפוחי אדמה במילוי בשר מהמטבח הטוניסאי טעימות אש!

דרוג המתכון

  • (0 /5)
  • 0 דרגו

 

הוראות הכנה

  1. מכינים את תערובת הבשר - מכניסים לתוך מאסטר סלייסר בצל, עגבניה בינונית, עלים מחצי חבילה כוסברה, עלים מחצי חבילה פטרוזיליה, עלים משלושה גבעולי סלרי, קוצצים ממש דק, סוחטים היטב את הנוזלים ומעבירים לקערה. מוסיפים לקערה 600 גרם בשר טחון, 2 ביצים, 3 כפות פרורי לחם או קמח מצה, חצי כפית מלח, כף שטוחה אבקת מרק עוף, כפית גדושה קינמון טחון, חצי כפית פלפל שחור ומערבבים היטב למסה אחידה.
  2. מקלפים 6 תפוחי אדמה, פורסים כל תפוח אדמה ל - 3 פרוסות אורכיות, כל פרוסה אורכית חותכים שוב לאורך, כמעט עד הסוף כדי שיהיה מקום למילוי. יוצרים קציצות מהתערובת, ממלאים את תפוחי האדמה ומניחים בצד. טורפים 2 כפות רסק עגבניות עם רבע כוס מים, מוסיפים 2 ביצים, כפית אריסה, מערבבים היטב ומניחים בצד.
  3. מניחים על להבה בינונית מחבת רחבה עם כוס שמן. בינתיים כשהשמן מתחמם, מקמחים את תפוחי האדמה משני הצדדים, טובלים בביצים הטרופות ומטגנים כ - 2 דקות מכל צד. עד שהבולטים זהובים ומעבירים לצלחת מרופדת בנייר סופג לספיגת עודפי השמן.
  4. מעבירים את הבולטים לתבנית. מניחים אותם אחד ליד השני, מכסים בנייר כסף ואופים כחצי שעה / עד שתפוחי האדמה מתרככים.

מתכונים קשורים

Translate »