Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!

אושפלו בורגול

google analytics במתכון זה צפו 27,204 גולשים

אושפלו בורגול – קבלו מתכון מנצח! אין לי ספק שכל הסיר יחוסל אצלכם עד הפירור האחרון.

דרוג המתכון

  • (5 /5)
  • 1 דרגו

 

הוראות הכנה

  1. שוטפים בורגול דק לפחות פעמיים ומניחים בצד. פורסים 2 בצלים בינוניים לטבעות לא עבות ומניחים בצד. מקלפים וחותכים 4 גזרים לגפרורים (לא מגרדים במגרדת!) ומניחים בצד.
  2. בסיר רחב על להבה בינונית מחחמים 2 כפות שמן. כשהשמן ממש חם מוסיפים טבעות בצל דקות מ - 2 בצלים ומטגנים עד שהבצל נעשה שקוף. מערבבים מידי פעם. מוסיפים את גפרורי הגזר, 2 כוסות גרגירי חומוס בשלים, מערבבים ומטגנים 6 דקות / עד שהגזר משנה את צבעו ומתרכך מעט. מוסיפים כפית שום כתוש, כפית גדושה כמון, כפית שטוחה פפריקה מתוקה, חצי כפית פלפל שחור, חצי כפית פפריקה חריפה, רבע כפית כורכום, כפית וחצי מלח ומערבבים. מטגנים את המרכיבים 2 דקות ומערבבים מידי פעם בעדינות.
  3. לאחר 2 דקות מוסיפים 2 כוסות בורגול, מערבבים, מוסיפים 3 כוסות מים רותחים, מערבבים היטב, מנמיכים להבה, סוגרים מכסה ומבשלים כ - 15 דקות / עד שלא נשארים מים בתחתית הסיר.

מתכונים קשורים

Translate »