Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!

אקורדיון פילו במילוי גבינה בולגרית ורוקפור

google analytics במתכון זה צפו 12,326 גולשים

אקורדיון פילו במילוי גבינה בולגרית ורוקפור. קריספי, טעים והכי חשוב זמן ההכנה הוא פחות מ – 5 דקות. הצלחה מובטחת.

דרוג המתכון

  • (0 /5)
  • 0 דרגו
 

הוראות הכנה

  1. מדליקים תנור ל - 180 מעלות. טורפים בקערית 3 ביצים, 3/4 כוס שמנת מתוקה, חצי כפית מלח, רבע כפית פלפל שחור, עלים משני ענפי טימין ומניחים בצד.
  2. פורסים על משטח עבודה עלה פילו, מפזרים פרורי גבינות על הפילו, בערך 2 כפות מכל סוג. (לא מעמיסים!!!) ומצופפים את העלה כמו אקורדיון. יתקבל עלה פילו מכווץ, גלים, גלים במילוי לא דחוס. מעבירים את הבצק לפורמה מרופדת בנייר אפיה.
  3. ממשיכים למלא את כל העלים באותו האופן ומצופפים בתבנית. כשמסיימים למלא את התבנית, יוצקים את הרויאל על הבצק כך שיכסה כיסוי מלא את כל דפי הפילו. מעבירים לתנור ואופים כ - 35 דקות / עד שהמאפה זהוב.

מתכונים קשורים

Translate »