מתכון חדש באתר! שטרודל פירות יבשים מבצק פילאס בדיוק כמו שאתם אוהבים. 10 דקות ולתנור.
24/01/2017 נכתב ע"י: שפרה נחום
- 7.4 א' צפיות
- 11 מרכיבים
- 45 דקות
- 20 מנות
- קל
בעזרת סכין רחבה קוצצים דק 100 גרם משמשים מיובשים, 100 גרם שזיפים מיובשים, 100 גרם חמוציות מסוכרות, 100 גרם אגוזי מלך ומעבירים לקערה. מוסיפים לקערה 2 כפות פתיתי קוקוס, 2 כפות סוכר חום כהה דביק, 2 כפות סילאן, מערבבים היטב ומניחים בצד.
מחלקים את בצק הפילאס ל – 3 מלבנים, מניחים מלבן פילו על משטח עבודה, מברישים בחמאה מומסת, מניחים בנדיבות תערובת פירות יבשים קרוב לקצה הבצק הקרוב אליכם, מתחילים לגלגל לרולדה, מקפלים למרכז את השוליים, מגלגלים עד סוף המלבן ומניחים את הרולדה בתבנית מרופדת בנייר אפיה. (רצוי בתבנית הברזל של התנור). מכינים רולדות משני מלבני הבצק הנותרים ומעבירים לתבנית.
טורפים ביצה בקערית, מברישים על כל רולדה ואופים כ – 45 דקות / עד שהבצק זהוב. כשהבצק מתקרר מפדרים אבקת סוכר בנדיבות.
אני מאשר/ת לקבל מידע שיווקי מתבשילים וחלומות – מרגישים בבית ומסכים/ה לקבל דיוור ללא המילה פרסומת.