קינוחים בכוסות – קרם וניל שוקולד ותות פרווה משגע. איזה טעמים נפלאים, שוקולד, תות, וניל, מי צריך יותר מזה? 20 דקות השקעה ואתם מסודרים.
09/04/2017 נכתב ע"י: שפרה נחום
- 11.8 א' צפיות
- 9 מרכיבים
- דקות
- 20 מנות
- קל
מכינים על השיש מראש 20 כוסות על מגש. (כמות הכוסות תלויה בגודלן. ככל שהכוסות קטנות יותר כך יתקבלו יותר קינוחים. חותכים 10 תותים לקוביות קטנות ומפזרים בתחתית הכוסות. חותכים 5 תותים לקוביות קטנות ומניחים בצד.
מכינים קרם וניל – מכניסים לקערת המיקסר 2 מיכלי שמנת צמחית, 2 אינסטנט פודינג וניל, כפית תמצית וניל אמיתית, חצי כוס מים קרים ומקציפים במהירות בינונית עד לקבלת קרם וניל במרקם יציב.מעבירים לשק זילוף (אם אין אפשר להשתמש בזהירות עם כף) ומזלפים לכוסות עד 3/4 גובה. מוסיפים 3 קוביות תות לכל כוס ומעבירים למקרר להתייצבות.
מכינים גנאש שוקולד – בסיר קטן על להבה בינונית מחממים מיכל שמנת צמחית. כשהשמנת מגיעה לסף רתיחה שוברים 150 גרם שוקולד לקוביות, מוסיפים לסיר ומערבבים עד לקבלת קרם שוקולד. מעבירים לקערית וממתינים כ – 10 דקות שהקרם יגיע לטמפרטורת החדר.
לאחר שהקרם הגיע לטמפרטורת החדר, מוציאים מהמקרר את הכוסות עם קרם הוניל ויוצקים בעזרת כף שוקולד עד שהשוקולד מכסה את קוביות התות הקטנות ומניחים בצד.
את התותים הנותרים חוצים ל – 2, כל חצי תות חותכים לחצאי טבעות דקות ומניחים על קרם השוקולד.
אני מאשר/ת לקבל מידע שיווקי מתבשילים וחלומות – מרגישים בבית ומסכים/ה לקבל דיוור ללא המילה פרסומת.