עוגת בננות וקוקוס פרווה בלי מיקסר. עוגה רכה וטעימה.
21/07/2016 נכתב ע"י: שפרה נחום
- 16.1 א' צפיות
- 11 מרכיבים
- 40 עד 45 דקות
- 30 מנות
- קלי קלות
עוגת בננות וקוקוס פרווה בלי מיקסר. עוגה רכה וטעימה.
מדליקים תנור ל – 180 מעלות חום. משמנים תבנית 26 או 2 תבניות אינגליש קייק ומניחים בצד. מועכים גס 4 בננות בשלות בקערית ומניחים בצד.
מנפים לתוך קערה 2 כוסות קמח עם אבקת אפיה. מוסיפים כוס וחצי סוכר, כוס קוקוס, ומערבבים בעזרת כף. מוסיפים 3 כפות סירופ מייפל, 4 בננות בשלות מעוכות, כוס שמן, 4 ביצים וטורפי במטרפה ידנית. מוסיפים בהדרגה כוס תה רותח, ממשיכים לטרוף עד לקבלת מסה אחידה. מוסיפים כפית אבקת סודה לשתיה וממשיכים לטרוף היטב עד לקבלת מסה אחידה.
מעבירים את המסה לתבנית, אופים 40 עד 45 דקות / עד שקיסם עץ הננעץ בעוגה יוצא יבש. לפני ההגשה מפדרים את העוגה בכפית אבקת סוכר.
אני מאשר/ת לקבל מידע שיווקי מתבשילים וחלומות – מרגישים בבית ומסכים/ה לקבל דיוור ללא המילה פרסומת.