עוגיות שוק רחת לוקום בטעם ילדות. כי אין על הטעמים של פעם!
10/01/2016 נכתב ע"י: שפרה נחום
4 / 5 | 1 מדרגים
- 7.6 א' צפיות
- 5 מרכיבים
- 45 דקות
- 50 מנות
מפשירים במקרר את בצק הפילאס מהלילה.
מדליקים תנור ל – 180 מעלות חום. מקשקשים ביצה עם כפית סוכר ומניחים בצד.
מניחים רצועת רחת לוקום לרוחב הבצק ומגלגלים בעזרת הניילון 3 סיבובים מלאים מסביב. פורסים את הרולדה שנוצרה לפרוסות במרחק של 2 ס"מ לא עד הסוף ומניחים בתבנית מרופדת בנייר אפיה.
בסיום הכנת 4 רולדות מורחים עליהן את הביצה שקישקשתם עם הסוכר, ומפזרים על הרולדות מבין האצבעות את הסוכר שנשאר בקערית. אופים כ – 40 / 45 דקות עד שהבצק מזהיב.
5 דקות לאחר שהעוגיות יוצאות מהתנור חותכים אותן עד הסוף ממתינים שיתקררו , מפזרים אבקת סוכר ושומרים בכלי אטום.
הערה: לא לטעום את העוגיות בעודן חמות הלוקום לוהט!!
אני מאשר/ת לקבל מידע שיווקי מתבשילים וחלומות – מרגישים בבית ומסכים/ה לקבל דיוור ללא המילה פרסומת.