קינוחים בכוסות – מוס שוקולד פררו רושה. אמא'להההה!! איזה קינוח מושחת ❤❤❤❤
10/11/2019 נכתב ע"י: שפרה נחום
- 4.2 א' צפיות
- 8 מרכיבים
- 5 דקות
- מנות
- קל
מכינים מסת ג'לטין – מכניסים לתוך קערית 30 גרם מים. מפזרים מעל המים 6 גרם ג'לטין, ממתינים 10 דקות, מחממים במיקרו גל כחצי דקה בפולסים קצרים עד לקבלת נוזל שקוף ומניחים בצד לצינון. (זהירות!!! לא לחמם את הג'לטין יותר מידי, הוא יגלוש! לחמם רק עד שנעשה שקוף).
מביאים לסף רתיחה 250 מיליליטר שמנת מתוקה, 100 גרם חמאה וחצי כוס חלב. מכבים להבה ומוסיפים לקלחת 500 גרם שוקולד חלב, 3 כפות גדושות נוטלה, מערבבים היטב ומוסיפים את הג'לטין המומס. מערבבים היטב עד להטמעה ומניחים בצד לצינון לטמפרטורת החדר.
מקצפים 500 מיליליטר שמנת מתוקה לקצף יציב אך לא נוקשה. מטמיעים את השוקולד בשמנת מתוקה ב – 4 פעימות ובתנועות קיפול. מכניסים את המוס לשק זילוף ללא צנטר, יוצקים לכוסות של קינוחים ומכניסים למקרר להתייצבות ל – 3 שעות לפחות.
לאחר 3 שעות מניחים מעל המוס, במרכז הכוס, פררו רושה אחד. פררו רושה נוסף שוברים לחתיכות ומפזרים מסביב.
הערה – כמות הקינוחים תלויה בגודל הכוסות.
אני מאשר/ת לקבל מידע שיווקי מתבשילים וחלומות – מרגישים בבית ומסכים/ה לקבל דיוור ללא המילה פרסומת.