סלט פטריות פקאן סיני בצל ירוק ועירית מטריף להגשה וממש טעים.
29/01/2018 נכתב ע"י: שפרה נחום
5 / 5 | 1 מדרגים
- 17.6 א' צפיות
- 8 מרכיבים
- דקות
- 6 מנות
- קלי קלות
שוטפים כ – 25 פטריות שמפניון לא גדולות, מסירים להן חצי "רגל" ופורסים דק בעזרת מנדולינה לתוך קערה.
חותכים לטבעות דקות 2 בצלים ירוקים ומוסיפים לקערה, קוצצים דק, דק צרור גבעולי עירית ומוסיפים לקערה. מוסיפים חצי כוס אגוזי פקאן סיני ומערבבים.
מוסיפים 2 כפות חומץ, כף שמן, מיץ מחצי לימון, חצי כפית מלח, מערבבים היטב ומגישים.
אני מאשר/ת לקבל מידע שיווקי מתבשילים וחלומות – מרגישים בבית ומסכים/ה לקבל דיוור ללא המילה פרסומת.