סלט זוקיני ושמיר מפתיע! מהמם כמנת פתיחה מעל ברוסקטה וטעים אש כסלט חם קר.
31/03/2019 נכתב ע"י: שפרה נחום
- 4.5 א' צפיות
- 8 מרכיבים
- 20 דקות
- 4 מנות
- קל
פורסים בעזרת מנדולינה – 2 זוקיני לטבעות ומניחים בצד. פורסים בצל סגול לטבעות ומניחים בצד. קוצצים דק חופן קטנה עלי שמיר ומניחים בצד.
במחבת רחבה על להבה בינונית מחממים 3 כפות שמן חמניות או קנולה. כשהשמן ממש חם מוסיפים טבעות בצל סגול ומטגנים עד שהבצל כמעט שקוף. מוסיפים טבעות זוקיני ומקפיצים מידי פעם. מטגנים את הזוקיני והבצל 10 דקות תוך ערבוב עדין והקפצה.
לאחר 10 דקות מוסיפים כפית שום כתוש, כפית שטוחה מלח, מיץ מחצי לימון ומערבבים / מקפיצים. לאחר שהזוקיני רך מכבים להבה. מוסיפים 2 כפות חומץ, מקפיצים ומניחים בצד לצינון.
אני מאשר/ת לקבל מידע שיווקי מתבשילים וחלומות – מרגישים בבית ומסכים/ה לקבל דיוור ללא המילה פרסומת.