קבלו לחם טחינה ללא גלוטן ששיגע את הגולשים ברשת! הוא בריא, קל להכנה ולי הוא טעים! אני מורחת עליו גבינה או קוטג' עם עגבניה או חומוס וזה פשוט מעדן. חשוב שתדעו שהדעות ברשת חלוקות, היו שמאד אהבו את הלחם והיו שממש לא אהבו את מרקמו הספוגי וטעמה של הטחינה. בכל מקרה אני ממליצה לכם לנסות, מקסימום בזבזתם 6 כפות טחינה ועשרים דקות מזמנכם..
28/04/2016 נכתב ע"י: שפרה נחום
- 27.1 א' צפיות
- 4 מרכיבים
- 23 דקות
- 15 מנות
- קלי קלות
- 2 תגובות