תבשיל שעועית ירוקה עם פטריות וקשיו צבעוני וטעים
09/01/2016 נכתב ע"י: שפרה נחום
- 52.5 א' צפיות
- 8 מרכיבים
- 25 דקות
- 4 מנות
- קל
- 8 תגובות
מכניסים חצי חבילה שעועית ירוקה מוקפאת לתוך קערת זכוכית מכסים במים רותחים ומניחים בצד.
פורסים בצל גדול לחצאי טבעות ומניחים בצד.
בסיר לא גדול על להבה בינונית מחממים 2 כפות שמן כ – 2 דקות. כשהשמן חם ומתחיל להעלות אדים מוסיפים את חצאי טבעות הבצל ומטגנים עד שהבצל נעשה שקוף.
כשהבצל נעשה שקוף מכניסים לסיר את הפטריות הפרוסות, מערבבים ומטגנים 2 דקות נוספות.
לאחר 2 דקות מסננים את הנוזלים מהשעועית הירוקה ומוסיפים לסיר. מבשלים כ – 5 דקות תוך כדי ערבוב. מוסיפים 2 כפות רוטב צ'ילי מתוק, 2 כפות רוטב סויה בסגנון סיני, רבע כפית מלח, מערבבים ומבשלים 10 דקות מקפיצים את הירקות מידי פעם. לאחר 10 דקות. מוסיפים חצי כוס אגוזי קשיו מקפיצים פעמיים שלוש ומכבים להבה.
שלום\r\nשאלה : במה אפשר להחליף את הפטריות במתכון שועןעית פטריות וקשיו \r\nאני אלרגית לפטריות \r\nתודה
הכנתי לליל הסדר, טרפו בהתלהבות גדולה.תודה.\r\nבפעם נוספת שמתי שקדים במקום קשיו ,טוב מאד
אני מאשר/ת לקבל מידע שיווקי מתבשילים וחלומות – מרגישים בבית ומסכים/ה לקבל דיוור ללא המילה פרסומת.