קרפצ'יו סלק טעים ומשגע להגשה. מתאים לכם להטריף את האורחים שלכם? תגישו להם צלחת כזו.
16/05/2017 נכתב ע"י: שפרה נחום
- 20.7 א' צפיות
- 7 מרכיבים
- דקות
- 6 מנות
- קלי קלות
שוטפים את הסלקים ומבשלים על להבה בינונית כ – 30 דקות עד שהם כמעט רכים. מוציאים מהסיר, ממתינים לצינון מלא ופורסים לטבעות דקות בעזרת מנדולינה. בנתיים קוצצים גס 40 גרם אגוזי מלך ומניחים בצד.
פורסים את הסלקים לטבעות דקת, לא דקות מידי ומניחים בצלחת רחבה ושטוחה (של מנה עיקרית) בצורה מעגלית. מפזרים 70 גרם פיסות גבינת רוקפור בכל הצלחת ו – 30 גרם אגוזי מלך קצוצים גס. מכניסים לקערית כף שמן זית, כף מיץ לימון, כף חומץ בלסמי וטורפים היטב בעזרת מזלג. יוצקים את הרוטב על הסלקים, מפזרים קורט מלח גס ומגישים.
אני מאשר/ת לקבל מידע שיווקי מתבשילים וחלומות – מרגישים בבית ומסכים/ה לקבל דיוור ללא המילה פרסומת.