מתכון נהדר של הבשלנית המהממת אורה ארגוב יוצא לדרך. אין יותר ביתי מתבשילי עוף.
25/11/2015 נכתב ע"י: שפרה נחום
- 13.6 א' צפיות
- 12 מרכיבים
- 120 דקות
- 5 מנות
- קל
מתכון נהדר של הבשלנית המהממת אורה ארגוב יוצא לדרך. אין יותר ביתי מתבשילי עוף.
פורסים בצל גדול לטבעות ומניחים בצד.
בסיר רחב על להבה בינונית מחממים 2 כפות שמן כ – 2 דקות. כשהשמן חם ומתחיל להעלות אדים מוסיפים את טבעות הבצל ומטגנים עד שהבצל נעשה שקוף.
כשהבצל נעשה שקוף מוסיפים את חלקי העוף כשעורם מופנה כלפי תחתית הסיר ומבשלים 10 דקות מכל צד.
פורסים פלפל אדום לרצועות דקות ומוסיפים לסיר, פורסים 2 סלסלאות פטריות לפרוסות דקות ומוסיפים לסיר, מוסיפים עלה דפנה, כוס זיתים שחורים ללא חרצנים, כוס וחצי מים רותחים, מנערים מעט את הסיר, מביאים לרתיחה ומנמיכים להבה.
לאחר שמנמיכים להבה מוסיפים כף אבקת מרק עוף, חצי כפית פלפל שחור, חצי כפית מלח, חצי כפית פפריקה מתוקה, כפית כורכום ומערבבים.
סוגרים מכסה ומבשלים שעתיים עד לצמצום הנוזלים. מנערים את הסיר מידי פעם.
אני מאשר/ת לקבל מידע שיווקי מתבשילים וחלומות – מרגישים בבית ומסכים/ה לקבל דיוור ללא המילה פרסומת.