שווארמה הודו וגרגירי חומוס במחבת, ארוחת צהריים מפנקת בצ'יק צ'אק.
27/01/2018 נכתב ע"י: שפרה נחום
- 6.1 א' צפיות
- 7 מרכיבים
- 25 דקות
- 4 מנות
- קלי קלות
מסננים את גרגירי החומוס מהנוזלים, שוטפים ומניחים בצד. חותכים בצל לטבעות דקות ומניחים בצד.
במחבת רחבה על להבה בינונית מחממים 2 כפות שמן. כשהשמן ממש חם מוסיפים את טבעות הבצל ומטגנים עד שהבצל נעשה שקוף. מוסיפים את קוביות השווארמה ומטגנים מכל הכיוונים עד שהשווארמה משנה את צבעה. מוסיפים כוס וחצי גרגירי חומוס, מערבבים, מוסיפים כף תבלין שווארמה, רבע כפית כורכום, כפית מלח, מערבבים, מסיפים חצי כוס מים רותחים, מערבבים, מנמיכים להבה, סוגרים מכסה ומבשלים 30 דקות. מערבבים מידי פעם.
אני מאשר/ת לקבל מידע שיווקי מתבשילים וחלומות – מרגישים בבית ומסכים/ה לקבל דיוור ללא המילה פרסומת.