עוף פטריות ותפוחי אדמה בסילאן, איזה עוף עסיסי יצא להתעלף !!! ללקק את האצבעות! לא נשאר פירור.
26/09/2015 נכתב ע"י: שפרה נחום
- 22.1 א' צפיות
- 10 מרכיבים
- 135 דקות
- 5 מנות
- קל
- 3 תגובות
פורסים בצל גדול לשש משולשים ומכניסים לקערה גדולה. מקלפים ופורסים 3 תפוחי אדמה לכ – 5 פרוסות ומוסיפים לקערה, מוסיפים, 5 שיני שום וסלסלת פטריות שמפניון לא גדולות.
מוסיפים 3 כפות רוטב ברבקיו, 3 כפות סילאן, 2 כפות צ'ילי מתוק, כפית פפריקה מתוקה, כפית מלח ומערבבים את כל המרכיבים יחד.
מסדרים את כל המרכיבים בתבנית (אפשר בחד פעמית גדולה), יוצקים מעל את הרוטב שנותר בקערה, מכסים בנייר כסף, אופים שעתיים ב – 200 מעלות חום בשלב האמצעי של התנור. לאחר שעתיים מסירים את נייר הכסף יוצקים מעט מהרוטב שבתבנית על כל המרכיבים ואופים 15 דקות נוספות / עד שהעוף משחים.
וואו!!!\r\nמיד שראיתי את השם של המתכון- נכנסתי והכנתי- ופשוט וואו!!!\r\nהוא טעים בטרוף!! ממליצה לכולם, קל פשוט ומושלםםםםםםםםםםם!!!
אני מאשר/ת לקבל מידע שיווקי מתבשילים וחלומות – מרגישים בבית ומסכים/ה לקבל דיוור ללא המילה פרסומת.