14/01/2015 נכתב ע"י: שפרה נחום
- 4.2 א' צפיות
- 9 מרכיבים
- 90 דקות
- 4 מנות
- קלי קלות
מכניסים לקערית 3 כפות רוטב סויה, כף דבש, כף חמאת בוטנים, כף שום כתוש, 2 כפות רוטב צ'ילי מתוק, כפית פפריקה מתוקה, כף שמן, חצי כפית מלח ומערבבים היטב.
מסדרים בתבנית את הכרעיים, יוצקים מעליהם את המרינדה, מכסים בנייר כסף ומכניסים למקרר למהלך הלילה או ל – 6 שעות לפחות.
אופים ב – 200 מעלות חם שעה וחצי. לאחר שעה וחצי מסירים את נייר הכסף ואופים עוד 10 דקות עד שרואים שחלקם העליון של הכרעיים מזהיב.
אני מאשר/ת לקבל מידע שיווקי מתבשילים וחלומות – מרגישים בבית ומסכים/ה לקבל דיוור ללא המילה פרסומת.