אמרתי לעצמי או שהמתכון הזה יוצא דרעאק לגמרי או מוצלח במיוחד. היה שווה את ה"מאמץ" יצא פצצה!
22/06/2015 נכתב ע"י: שפרה נחום
- 66.1 א' צפיות
- 7 מרכיבים
- 20 דקות
- 3 מנות
- קלי קלות
- 2 תגובות
במחבת רחבה על להבה גבוה מחממים שליש כוס שמן כ – 3 דקות.
בינתיים פורסים 2 בצלים גדולים לטבעות. כשהשמן חם ומתחיל להעלות אדים מוסיפים את טבעות הבצל ומטגנים לפחות 6 דקות עד שהבצל שקוף ומזהיב מעט.
לאחר 6 דקות מוסיפים כף סילאן, כף סוכר חום קלאסי ומערבבים.
לאחר כדקה שטבעות הבצל התקרמלו מעט, מניחים את כבדי העוף על טבעות הבצל, מפזרים מעל הבצל והכבדים כפית ורבע מלח, וחצי כפית פלפל גרוס.
מטגנים כ – 2 וחצי עד 3 דקות מכל צד והופכים כאשר רואים שהכבדים מקורמלים. (אם אתם אוהבים לאכול כבדים מדממים למוות אתם מוזמנים לטגן אותם כדקה וחצי מכל צד ולכבות להבה)
אני מאשר/ת לקבל מידע שיווקי מתבשילים וחלומות – מרגישים בבית ומסכים/ה לקבל דיוור ללא המילה פרסומת.