עוגיות שוקולד צ'יפס שוקו שוקו, שאסור לפספס! עשירות בשוקולד ונמסות בפה. מבטיחה לכם שיחוסלו בתוך שניות 😋
22/07/2020 נכתב ע"י: שפרה נחום
- 3.2 א' צפיות
- 11 מרכיבים
- 12 דקות
- 36 מנות
- קל
מדליקים תנור ל – 170 מעלות. מנפים 2 כוסות קמח לתוך קערה, מוסיפים כפית סודה לשתיה, כפית קינמון, חצי כפית אבקת אפיה, כף קקאו, קורט מלח, מערבבים היטב ומניחים בצד.
מכניסים לקערת המיקסר 200 גרם חמאה רכה ומערבלים בעזרת וו גיטרה. מוסיפים חצי כוס סוכר לבן, חצי כוס סוכר חום דחוף ומקציפים עד לקבלת מרקם אחיד. מוסיפים 2 ביצים אחת לאחר השניה. כשנעלמת הביצה הראשונה, מוסיפים את השניה (לא מכניסים לקערת המיקסר את שני הביצים יחד!). לאחר דקת ערבול עוצרים את פעולת המיקסר, מגרדים את דפנות הקערה למרכז, את המסה שבמרכז הקערה כלפי מעלה כדי לבדוק אם לא נשארו גושי חמאה בתחתית.
מוסיפים בהדרגה את תערובת היבשים ומערבלים רק עד שמתקבל בצק בצבע ומרקם אחיד. מוסיפים 250 גרם שוקולד צ'יפס ומערבבים בעזרת מרית.
מרפדים תבנית בנייר אפיה, מניחים בצד כלי עם מים. מרטיבים כף אוניברסלית, ממלאים במסה, ומניחים בתבנית במרווחים גדולים. אופים כ – 12 דקות ומניחים לצינון מלא. שומרים בקופסה אטומה.
אני מאשר/ת לקבל מידע שיווקי מתבשילים וחלומות – מרגישים בבית ומסכים/ה לקבל דיוור ללא המילה פרסומת.