טארטלטים במילוי שוקולד ואגוזים ללא מוצרי חלב וב – 10 דקות הכנה. במתכון הזה אי אפשר לפספס! 10 דקות ויש לכם 16 טארטלטים סופר שווים. האירוח מעולם לא היה פשוט יותר ♥
02/02/2020 נכתב ע"י: שפרה נחום
- 3.2 א' צפיות
- 6 מרכיבים
- 7 דקות
- 16 מנות
- קלי קלות
- 6 תגובות
קוצצים בעזרת סכין חדה 100 גרם שוקולד מריר ומניחים בצד. בסיר קטן על להבה נמוכה מחממים 100 גרם שמנת צמחית. כשהשמנת מגיעה לסף רתיחה מכבים להבה, מוסיפים את השוקולד ומערבבים עד לקבלת גנאש חלק ללא גושים ומניחים את הגנאש בצד.
קוצצים בעזרת סכין חדה 30 גרם אגוזי מלך, 30 גרם פיסטוקים, 30 גרם חמוציות ומניחים בצד.
מניחים את הטארטלטים על מגש, ממלאים את הטארטלטים בשוקולד בעזרת כפית כמעט עד הסוף (בערך 2 כפיות לכל טארטלט), בסיום מילוי כל הטארלטים מפזרים את תערובת האגוזים והחמוציות מעל השוקולד ומעבירים למקרר להתייצבות.
האם צריך למרוח על הטארטלים ממרח צימקאו לפני שמכניסים את התכולה -כדי שלא יתרככו הטארטלים?
אני מאשר/ת לקבל מידע שיווקי מתבשילים וחלומות – מרגישים בבית ומסכים/ה לקבל דיוור ללא המילה פרסומת.