בשר אוסובוקו עם בטטה ושזיפים. מעלף כמנה עיקרית ונפלא להגשה בקערה מרכזית בחגים.
02/09/2017 נכתב ע"י: שפרה נחום
- 8.4 א' צפיות
- 9 מרכיבים
- 210 דקות
- 5 מנות
- בינוני
פורסים 2 בצלים גדולים לטבעות ומניחים בצד. מקלפים 2 בטטות, חותכים לקוביות לא גדולות ומניחים בצד.
בסיר רחב על להבה בינונית מחממים 3 כפות שמן. כשהשמן ממש חם מוסיפים טבעות בצל משני בצלים ומטגנים עד שהבצל נעשה שקוף. כשהבצל נעשה שקוף מוסיפים קילו קוביות בשר אוסובוקו ומטגנים עד שהבשר משנה את צבעו. מוסיפים כפית מלח, כפית פפריקה מתוקה, חצי כפית פלפל שחור, חצי כפית כורכום ומערבבים. מוסיפים 2 כוסות מים רותחים, מערבבים, סוגרים מכסה, מנמיכים להבה ומבשלים 3 שעות.
לאחר 3 שעות מוסיפים לסיר קוביות בטטה לא גדולות, 10 שזיפים מגולענים, מערבבים, סוגרים מכסה, מבשלים חצי שעה נוספת ומכבים להבה.
אני מאשר/ת לקבל מידע שיווקי מתבשילים וחלומות – מרגישים בבית ומסכים/ה לקבל דיוור ללא המילה פרסומת.