קינוחי לוטוס גבינה בכוסות בטעם מנצח. בלי אפיה, בלי ביצים ובקלי קלות.
10/06/2019 נכתב ע"י: שפרה נחום
- 3.8 א' צפיות
- 5 מרכיבים
- דקות
- 10 מנות
- קלי קלות
מכניסים למעבד מזון 150 גרם עוגיות לוטוס וטוחנים לפירורים דקים. מניחים כוס על משקל מזון, שוקלים בכל כוס 10 גרם פירורי לוטוס ומניחים את כל הכוסות במגש. את יתר פירורי הלוטוס שומרים בצד.
מכניסים לקערת המיקסר 500 מיליליטר שמנת מתוקה לקצפת, מתחילים להקציף במהירות בינונית. מוסיפים בהדרגה 80 גרם אינסטנט פודינג וניל ומגבירים את פעילות המיקסר למהירות גבוהה. מוסיפים 250 גרם גבינה לבנה, 150 גרם קרם לוטוס ומקציפים עד לקבלת קרם יציב ומעט נוקשה.
מכניסים את הקרם לשק זילוף ללא צנתר. מעמידים כוס על המשקל, מזלפים לתוך הכוס 90 גרם קרם לוטוס ומחזירים למגש. "דופקים" את הכוסות על השיש כדי שהקרם ישתטח ובסיום מפזרים בערך כפית מפירורי הלוטוס שנותרו.
מכניסים לשק זילוף מצויד בצנתר כוכב קטן כ – 50 גרם קרם לוטוס מזלפים כוכב בכל כוס. שומרים במקרר עד להגשה.
הערות: 1. אני ממליצה לכסות כל כוס בניילון נצמד עד להגשה כדי שהקינוחים לא יספגו טעמים לא רצויים מהתחולה במקרר.
2. ניתן להכניס את הכוסות לתוך קופסה אטומה ולסגור היטב עד להגשה.
3. ניתן להקפיא לפחות 4 ימים.
אני מאשר/ת לקבל מידע שיווקי מתבשילים וחלומות – מרגישים בבית ומסכים/ה לקבל דיוור ללא המילה פרסומת.