סלט קינואה אדומה ולבנה עם פקאן סיני. שילוב קטלני לסלט מנצח.
06/12/2016 נכתב ע"י: שפרה נחום
- 19.7 א' צפיות
- 10 מרכיבים
- 22 דקות
- 6 מנות
- קלי קלות
בוררים ושוטפים חצי כוס קינואה לבנה, חצי כוס קינואה אדומה ומעבירים לסיר קטן. מוסיפים כוס וחצי מים רותחים סוגרים מכסה ומבשלים על הלהבה הכי נמוכה בכיריים כ – 22 דקות / עד שכל המים מתאדים, מכבים להבה, פותחים מכסה וממתינים שהקינואה תצטנן.
קוצצים בצל סגול גדול לקוביות סופר קטנות ומעבירים לקערה. קוצצים דק, דק עלים מ – 3/4 חבילה פטרוזילה, עלים מ 3/4 חבילה כוסברה ומוסיפים לקערה. (ניתן לקצוץ את הבצל והירק במאסטר סלייסר)
מוסיפים את הקינואה שהצטננה, חצי כוס חמוציות, חצי כוס פקאן סיני, כף שמן, כפית מלח, מיץ מחצי לימון ומערבבים.
אני מאשר/ת לקבל מידע שיווקי מתבשילים וחלומות – מרגישים בבית ומסכים/ה לקבל דיוור ללא המילה פרסומת.