סלט מפתיע בטעמו. הסלק טרי ואינו עובר בישול. 15 דקות עבודה ויש לכם סלט חמצמץ וטעים שיספיק לפחות לעשרה אנשים.
06/07/2015 נכתב ע"י: שפרה נחום
- 11.6 א' צפיות
- 6 מרכיבים
- דקות
- 10 מנות
סלט מפתיע בטעמו. הסלק טרי ואינו עובר בישול. 15 דקות עבודה ויש לכם סלט חמצמץ וטעים שיספיק לפחות לעשרה אנשים.
פורסים דק חצי כרוב לבן וחצי כרוב סגול. (רצוי בעזרת מנדולינה) שוטפים היטב ומנקזים את הנוזלים.
מקלפים סלק גדול, מגרדים את הסלק במגרדת גסה לתוך הקערה עם הכרוב.
מוסיפים כף וחצי שמן, כפית מלח, מיץ מלימון קטן, מערבבים, טועמים ואם יש צורך מתקנים תיבול.
אני מאשר/ת לקבל מידע שיווקי מתבשילים וחלומות – מרגישים בבית ומסכים/ה לקבל דיוור ללא המילה פרסומת.