סלט כרוב חגיגי עם חמוציות וצלפים. מריר מתקתק וצבעוני. למה שלא תפתיעו את האורחים שלכם בסלט המקסים הזה?
28/05/2015 נכתב ע"י: שפרה נחום
- 8.7 א' צפיות
- 6 מרכיבים
- דקות
- 5 מנות
- קלי קלות
קוצצים את הכרוב לרצועות דקות, שוטפים היטב, מסננים מנוזלים ומעבירים לקערה.
מוסיפים כוס חמוציות מסוכרות, 60 גרם צלפים, כף שומשום, 2 כפות רוטב טריאקי, כף שמן, מערבבים, טועמים ובמידת הצורך מוסיפים מעט מלח.
אני מאשר/ת לקבל מידע שיווקי מתבשילים וחלומות – מרגישים בבית ומסכים/ה לקבל דיוור ללא המילה פרסומת.