סלט כרוב ואגוזי פקאן מפתיע, משגע, אין דברים כאלה! 10 דקות הכנה ויש לכם ערמת סלט סופר טעימה.
14/04/2019 נכתב ע"י: שפרה נחום
- 13.9 א' צפיות
- 10 מרכיבים
- דקות
- 6 מנות
- קלי קלות
- 3 תגובות
פורסים בעזרת מנדולינה חצי כרוב לרצועות דקות לתוך קערה. שוטפים היטב ומסננים את הנוזלים. מוסיפים 2 כפות שמן ומועכים בעזרת הידיים את הכרוב (מורידים נפח ומרככים את רצועות הכרוב).
קוצצים 50 גרם אגוזי פקאן ומוסיפים לקערה, מוסיפים את היתר שלמים. פורסים בעזרת מנדולינה 1 בצל סגול לטבעות דקות ומוסיפים לקערה, פורסים לרצועות דקות 1פלפל ירוק כהה, 8 פטריות שמפיניון ומוסיפים לקערה. מוסיפים רבע כוס חמוציות ללא סוכר, כף שמן, 3 כפות חומץ, מיץ מחצי לימון גדול, כפית מלח ומערבבים היטב.
אני מאשר/ת לקבל מידע שיווקי מתבשילים וחלומות – מרגישים בבית ומסכים/ה לקבל דיוור ללא המילה פרסומת.