אני מאד אוהבת חצילים ברוטב עגבניות והשילוב עם העוף מוצלח במיוחד. המתכון ממש מנצח גם למי ששומר על גזרה, אין בו אפילו טיפת שמן אחת והוא עסיסי בטירוף.
22/12/2014 נכתב ע"י: שפרה נחום
- 18.2 א' צפיות
- 9 מרכיבים
- 180 דקות
- 4 מנות
- קלי קלות
אני מאד אוהבת חצילים ברוטב עגבניות והשילוב עם העוף מוצלח במיוחד. המתכון ממש מנצח גם למי ששומר על גזרה, אין בו אפילו טיפת שמן אחת והוא עסיסי בטירוף.
מניחים בתבנית את ירכי העוף.
חותכים חציל לקוביות בינוניות ומוסיפים לתבנית.
חותכים בצל ל – 4 ומוסיפים לתבנית.
פורסים 8 שיני שום דק ומפזרים בתבנית.
פותחים את קופסת העגבניות המרוסקות, מוסיפים לקופסה כפית מלח, כפית פפריקה מתוקה, חצי כפית כמון, חצי כפית פלפל שחור ומערבבים.
יוצקים את העגבניות המרוסקות עם התבלינים על העופות והחצילים, מכסים בנייר כסף, מכניסים לתנור ואופים שעתיים בחום של 200 מעלות.
אחרי שעתיים מסירים את נייר הכסף ואופים חצי שעה נוספת / עד שהעוף מקבל גוון זהוב.
אני מאשר/ת לקבל מידע שיווקי מתבשילים וחלומות – מרגישים בבית ומסכים/ה לקבל דיוור ללא המילה פרסומת.