סלט חצילים אפויים בחומץ סופר טעים ובקלי קלות. הזמינו אתכם לארוחה ואתם חייבים להכין סלט? אתם חייבים להפתיע עם הסלט הזה. אתם מוזמנים לצפות גם בסרטון ההדרכה.
25/03/2019 נכתב ע"י: שפרה נחום
- 22.9 א' צפיות
- 8 מרכיבים
- 60 דקות
- 6 מנות
- קל
- 2 תגובות
מדליקים תנור ל – 200 מעלות. שוטפים ומנגבים שלושה חצילים, פורסים לטבעות עבות ומניחים בתבנית מרופדת בנייר אפיה. מברישים שמן בשני צידי טבעות החציל, מכניסים לתנור ואופים חצי שעה. לאחר חצי שעה הופכים את החצילים ואופים חצי שעה נוספת / עד הזהבה וריכוך.
קוצצים לקוביות סופר קטנות 10 מלפפונים קטנים בחומץ ומעבירים לקערה. חותכים לקוביות סופר קטנות חצי פלפל אדום ומוסיפים לקערה. קוצצים דק חופן פטרוזיליה ומוסיפים לקערה. מוסיפים את החצילים האפויים, 2 כפות שמן, 3 כפות חומץ, מיץ מחצי לימון, כפית שטוחה מלח ומערבבים היטב.
אפשר לטעום לפני ולהוסיף מלח לפי הטעם. אם שמת מלפפונים חמוצים במלח יתכן ולא יהיה צורך להוסיף מלח. במלפפונים עם חומץ צריך להוסיף מלח. אפשר לטעום לפני..
אני מאשר/ת לקבל מידע שיווקי מתבשילים וחלומות – מרגישים בבית ומסכים/ה לקבל דיוור ללא המילה פרסומת.