אורז חגיגי במיוחד, ממליצה להגיש אותו בחגים.
06/09/2015 נכתב ע"י: שפרה נחום
- 3.7 א' צפיות
- 7 מרכיבים
- 22 דקות
- 5 מנות
- קל
אורז חגיגי במיוחד, ממליצה להגיש אותו בחגים.
חוצים בצל סגול ל – 2, פורסים לפרוסות דקות ומניחים בצד.
בסיר רחב, על להבה בינונית מחממים 2 כפות שמן כדקה. כשהשמן חם ומתחיל להעלות אדים מוסיפים את הבצל הסגול ומטגנים עד שהבצל נעשה שקוף. (מערבבים מידי פעם)
כשהבצל נעשה שקוף מוסיפים כוס צימוקים בהירים, חצי כוס שקדים מולבנים פרוסים ומערבבים. מוסיפים 3 כוסות אורז, כפית שטוחה קינמון, כפית וחצי מלח ומערבבים. מוסיפים 5 כוסות מים רותחים מערבבים, סוגרים מכסה ומבשלים 22 דקות. (אם משתמשים באורז אחר יסמין או פרסי מוסיפים 4 וחצי כוסות מים רותחים בלבד)
אני מאשר/ת לקבל מידע שיווקי מתבשילים וחלומות – מרגישים בבית ומסכים/ה לקבל דיוור ללא המילה פרסומת.