קבב ערבי על האש, אפשר גם בתנור או במחבת. המרכיבים הכי בסיסיים לאחד הקבבים הטעימים 💛 טחינה, סלט קצוץ דק, פיתות ואתם מסודרים 😋
19/05/2016 נכתב ע"י: שפרה נחום
- 174.1 א' צפיות
- 9 מרכיבים
- 10 דקות
- 6 מנות
- קלי קלות
- 2 תגובות
מכניסים למאסטר סלייסר חבילת כוסברה, חבילת פטרוזיליה, 2 בצלים בינוניים חתוכים לרבעים, 1 פלפל חריף קטן, קוצצים דק ומעבירים לקערה. מוסיפים את הבשרים, כף שטוחה מלח, כפית אבקת סודה לשתיה, כף גדושה כמון, 3/4 כפית פלפל שחור מעבדים עד לקבלת מסה אחידה ומעבירים למקרר למנוחה של שעתיים.
לאחר שעתיים מקבבים את הבשר ומניחים על האש. אפשר כמובן גם בתנור או על הפלאנצ'ה.
מעוניין במתכון ובמיוחד חומרים המונעים התפרקות. הקציצות או הקבב שאני עושה הוא מתפרק כשאני מניח על האש אפילו להפוך לא ניתן
אתה יכול לנסות את המתכון הזה. הקבבים לא מתפרקים. תעקוב אחר ההוראות ותכין בדיוק אותו הדבר. אין לי ספק שיצאו לך קבבים מושלמים.
אני מאשר/ת לקבל מידע שיווקי מתבשילים וחלומות – מרגישים בבית ומסכים/ה לקבל דיוור ללא המילה פרסומת.