עלי הסלרי והשמיר המתובלים בלימון מדגישים את טעמו הרענן של השומר.
07/04/2014 נכתב ע"י: שפרה נחום
- 17.8 א' צפיות
- 6 מרכיבים
- דקות
- 5 מנות
- קלי קלות
שוטפים את השומר, חוצים ל – 2 ומסירים את הליבה. פורסים דק (רצוי במנדולינה) את שני ראשי השומר לתוך קערה.
פורסים דק את גבעול הסלרי (רצוי )במנדולינה לפרוסות דקות ומוסיפים לקערה.
קוצצים דק עלים מגבעול סלרי אחד ואת גבעול השמיר ומוסיפים לקערה. מוסיפים כף שמן קנולה, מיץ מחצי לימון וחצי כפית מלח ומערבבים.
אני מאשר/ת לקבל מידע שיווקי מתבשילים וחלומות – מרגישים בבית ומסכים/ה לקבל דיוור ללא המילה פרסומת.