אין כמו סלט פלפלים קלויים וצבעוניים. הוא טעים בפיתה עם חומוס, כתוספת למנה עיקרית, נהדר כמנת פתיחה וניתן לאחסן אותו במקרר לפחות ארבעה ימים.
20/01/2015 נכתב ע"י: שפרה נחום
- 19.3 א' צפיות
- 7 מרכיבים
- 30 דקות
- 4 מנות
- קל
צולים בגריל על גבי רשת / על להבת הכיריים / במנגל ביתי את הפלפלים מכל הכיוונים. ניתן להשתמש גם במחבת שמשמשת לצורכי קליה. לחמם את המחבת כ – 4 דקות על להבה גבוה, להוסיף את הפלפלים ולצרוב מכל הכיוונים עד שהפלפלים מתרככים.
מכניסים את הפלפלים לתוך שקית ניילון ל – 2 דקות.
מוציאים את הפלפלים מהשקית, מקלפים אותם בקלות, מנקים מגרעינים, חותכים לרצועות ומעבירים לקערה.
מוסיפים לקערה מיץ מחצי לימון, כפית שום כתוש, חצי כפית מלח ומערבבים.
אני מאשר/ת לקבל מידע שיווקי מתבשילים וחלומות – מרגישים בבית ומסכים/ה לקבל דיוור ללא המילה פרסומת.