עוגת תמרים בחושה, קלה להכנה, 5 דקות ולתנור. טעימה מאד ומתאימה להגשה בחגי תשרי.
21/08/2015 נכתב ע"י: שפרה נחום
- 20.8 א' צפיות
- 8 מרכיבים
- 45 דקות
- 20 מנות
- קלי קלות
מדליקים תנור ל – 180 מעלות חום. מנפים 2 כוסות קמח תופח ומניחים בצד.
מקציפים 5 ביצים עם כוס סוכר עד לקבלת קציפה תפוחה ובהירה.
מוסיפים 2 כוסות קמח תופח, 400 גרם ממרח תמרים, 3/4 כוס שמן, כוס תה ארל גרי רותח, חצי כפית אבקת סודה לשתיה, כפית קינמון טחון ומקציפים עד לקבלת מסה חלקה.
מכניסים לשלב האמצעי בתנור ואופים כ – 40 עד 45 דקות / עד שקיסם עץ הננעץ בעוגה יוצא יבש.
אני מאשר/ת לקבל מידע שיווקי מתבשילים וחלומות – מרגישים בבית ומסכים/ה לקבל דיוור ללא המילה פרסומת.