נראה לי שהגעתי למתכון המושלם לפיתות במחבת. המתכון אליפות! כדאי לנסות לפחות פעם אחת להכין פיתות במחבת. הילדים יתענגו עליהן.
טיפים להצלחה:
לא להתעסק יותר מידי עם הבצק. איך שהוא מתגבש לכדור מעט דביק מניחים בצד להתפחה.
להימנע מהתפחת יתר. (אם מתפיחים יותר מידי הפיתות לא יפתחו)
לקמח את ניירות האפיה המשמשות משטח להתפחה. (למניעת הדבקות של הבצק לניירות האפיה)
להניח את הבצק במחבת כבדה, רחבה ולוהטת.
רצוי שהמכסה בו אתם מכסים את המחבת יהיה מזכוכית.
לפני שמתחילים לחמם את הפיתות במחבת מניחים בצד סלסלת לחם מרופדת במגבת דקה. כשהפיתות יוצאות מהמחבת מכסים אותן מיד במגבת לשמירת הרכות והטריות.
03/08/2015 נכתב ע"י: שפרה נחום
- 18.1 א' צפיות
- 6 מרכיבים
- 25 דקות
- 8 מנות
- קלי קלות