סיגרים במילוי טונה אריסה ולימון כבוש. מבטיחה לכם שכאלה סיגרים מפתיעים עוד לא הכנתם.
28/01/2018 נכתב ע"י: שפרה נחום
- 9.3 א' צפיות
- 6 מרכיבים
- 5 דקות
- 6 מנות
- קלי קלות
מכניסים לתוך קערית 2 קופסאות טונה מסוננת משמן, כפית גדושה אריסה חריפה, כפית לימון כבוש, רבע כפית מלח, מערבבים היטב ומניחים בצד.
במחבת לא גדולה מחממים 3 כפות שמן על להבה בינונית. בינתיים כשהשמן מתחמם, ממלאים עלה סיגר בכף גדושה טונה בקצה הקרוב אליכם ומקפלים את הקצה עד לכיסוי הטונה. מעבירים את שולי הבצק למרכז ומגלגלים לגליל. כך עם כל הסיגרים.
מכניסים למחבת סיגרים בזה אחר זה ומטגנים כל סיגר כחצי דקה מכל צד. ניתן להפוך את הסיגרים בקלות בעזרת 2 מזלגות.
כשהסיגרים מוכנים מעבירים אותם לצלחת מרופדת בנייר סופג לספיגת עודפי השמן.
אני מאשר/ת לקבל מידע שיווקי מתבשילים וחלומות – מרגישים בבית ומסכים/ה לקבל דיוור ללא המילה פרסומת.