גלידת מנגו פרווה משגעת. אף אחד לא יאמין שהיא לא חלבית. קבלו מתכון מנצח בלי מכונת גלידה וב – 5 דקות.
18/08/2019 נכתב ע"י: שפרה נחום
- 9.1 א' צפיות
- 4 מרכיבים
- דקות
- 4 מנות
- קלי קלות
מפשירים במקרר מנגו מרוכז מוקפא.
מכניסים לקערת המיקסר 500 מיליליטר שמנת צמחית ומתחילים להקציף. כשרואים שהמסה מתעבה, בערך לאחר כחצי דקה, מוסיפים 3 כפות אינסטנט פודינג וניל. מקציפים חצי דקה נוספת ומוסיפים בהדרגה, תוך כדי הקצפה חצי כוס מנגו מרוכז ממותק מופשר ומקציפים עד שהתרכיז נעלם. מוסיפים חצי כוס אבקת סוכר, מגבירים מהירות למשך כ – 20 שניות ומכבים את פעילות המיקסר.
מעבירים את המסה לקופסה אטומה ומקפיאים 5 שעות לפחות.
אני מאשר/ת לקבל מידע שיווקי מתבשילים וחלומות – מרגישים בבית ומסכים/ה לקבל דיוור ללא המילה פרסומת.