חוריאטיקי – סלט איכרים יווני פשוט להכנה וטעים. בארץ יש שמוסיפים לו מיני חסות. הצילום מאחד השיעורים שלי בסטודיו של לב דן, שהוא שף מוכשר בעצמו.
14/09/2019 נכתב ע"י: שפרה נחום
- 3.4 א' צפיות
- 10 מרכיבים
- 0 דקות
- 1 מנות
חותכים 3 מלפפונים עם הקליפה לקוביות בינונית מעבירים לקערה, חותכים 2 עגבניות שרי תמר ל – 8 קוביות ומוסיפים לצלחת, חותכים פלפל אדום לקוביות בינוניות ומוסיפים לקערה. פורסים בצל לחצאי טבעות ומוסיפים לקערה. מוסיפים 2 כפות שמן זית עדין, מיץ מחצי לימון, רבע כפית מלח ומערבבים היטב. טועמים ומתקנים תיבול. מפזרים קורט אורגנו מעל ומגישים.
אני מאשר/ת לקבל מידע שיווקי מתבשילים וחלומות – מרגישים בבית ומסכים/ה לקבל דיוור ללא המילה פרסומת.