שבלולי פיצה מטריפים בכלום הכנה! 5 דקות ולתנור. טרי וטעים אוכלים רק בבית 💛👌 מי רץ להכין?
05/05/2020 נכתב ע"י: שפרה נחום
- 2.5 א' צפיות
- 5 מרכיבים
- 30 דקות
- 23 מנות
- קלי קלות
לילה קודם מוציאים את הבצק מהמקפיא למקרר. (מפשירים את הבצק במקרר)
למחרת, מדליקים תנור ל – 200 מעלות חום. פותחים את הבצק (לא מסירים את הניילון אליו צמוד הבצק), מורחים רוטב עגבניות לפיצה, מפזרים תבלין פיצה וכ – 150 גרם גבינת מוצרלה. מגלגלים לרולדה, פורסים לטבעות של בערך 3 ס"מ (צפו בסרטון ההדרכה) ומניחים את השבלולים בתבנית מרופדת בנייר אפיה. אופים 30 דקות / עד הזהבה.
הערה: ניתן להוסיף חופן טבעות זיתים או תירס, כל מה שאוהבים, כשהדגש הוא על חופן על כל הבצק. לא להעמיס יותר מידי. ניתן למרוח ביצה טרופה ולפזר שומשום, לדעתי אין צורך אך יש כאלה שאוהבים.
אני מאשר/ת לקבל מידע שיווקי מתבשילים וחלומות – מרגישים בבית ומסכים/ה לקבל דיוור ללא המילה פרסומת.