מתכון לטורטיה במילוי בשר. להתעלף כמה זה טעים. חוסל ב – 10 דקות ולא נשאר אפילו פירור. ממליצה לכם לנסות.
04/06/2016 נכתב ע"י: שפרה נחום
- 55.6 א' צפיות
- 12 מרכיבים
- 20 דקות
- 9 מנות
- קל
מכינים את המילוי – קוצצים 2 בצלים לקוביות קטנות ומניחים בצד. במחבת רחבה על להבה בינונית מחממים 2 כפות שמן כ – 2 דקות. כשהשמן חם מוסיפים את הבצל ומטגנים עד שהבצל נעשה שקוף.
כשהבצל נעשה שקוף מוסיפים את הבשר הטחון ומערבבים. מוסיפים כף גדושה בהרט, רבע כפית פלפל אנגלי וכפית שטוחה מלח. מערבבים כל הזמן ומועכים עם מועך תפו"א או מזלג את הבשר עד שרואים שהוא משנה את צבעו והתבלינים והבצל מתמזגים עם הבשר. כשהבשר משנה את צבעו מכבים להבה. מוסיפים 2 כפות רוטב צ'ילי מתוק, מערבבים ומניחים בצד לצינון. לאחר שהבשר התקרר מסננים את הנוזלים מהבשר.
טורפים 2 ביצים בצלחת רחבה ומניחים בצד. מעבירים כוס וחצי פירורי לחם וחצי כפית מלח לצלחת שטוחה ורחבה, מערבבים ומניחים בצד.
מניחים בקצה הטורטיה 2 כפות בשר, מקפלים למרכז, אוספים את השולים למרכז, מגלגלים עד הסוף ומניחים בצד. (כך עם כל הטורטיות)
במחבת רחבה על להבה בינונית מחממים 5 כפות שמן כדקה וחצי. לאחר כדקה וחצי מגלגלים את הטורטיות בזו אחר זו בביצה, לאחר מכן בפירורי הלחם ומעבירים למחבת. הטיגון צריך להיות קצר מאד כחצי דקה מכל צד. איך שמניחים את הטורטיה במחבת מגלגלים אותה כך שתטגן מכל הצדדים ומיד מעבירים לצלחת מרופדת בנייר סופג. מגישים עם קערית רוטב צ'ילי מתוק.
אני מאשר/ת לקבל מידע שיווקי מתבשילים וחלומות – מרגישים בבית ומסכים/ה לקבל דיוור ללא המילה פרסומת.