Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!

פאדג' שוקולד לבן עם אגוזי לוז וחמוציות

google analytics במתכון זה צפו 2,249 גולשים

פאדג' שוקולד לבן עם אגוזי לוז וחמוציות שאסור לפספס. מתכון מהמם לחובבי הקינוחים. בלי אפיה ובלי הרבה בלגן.

דרוג המתכון

  • (0 /5)
  • 0 דרגו
 

הוראות הכנה

  1. קוצצים גס 40 גרם אגוזי לוז ו - 30 גרם חמוציות ומניחים בצד. עוטפים תחתית רינג מלבני בניילון נצמד ומניחים בצד.
  2. מכניסים לקלחת 100 גרם חלב מרוכז ממותק, 10 גרם סוכר ומערבבים על הלהבה הכי נמוכה בכיריים, מונמכת, עד שהמסה מגיעה לסף רתיחה (105 מעלות) ומכבים להבה. חשוב מאד כל הזמן לערבב עם מטרפה או לקקן חסין חום כדי שהתערובת לא תשרף.
  3. לאחר כיבוי הלהבה מכניסים לקלחת 200 גרם קוביות שוקולד לבן, ממתינים דקה ומערבבים היטב. מוסיפים את אגוזי הלוז והחמוציות, מערבבים ומעבירים לפורמה. משטחים עם פלטה, עוטפים בניילון נצמד ומעבירים ל - 4 שעות למקרר.
  4. לאחר 4 שעות מעבירים סכין חדה בדפנות ומחלצים את הפאדג' מהפורמה. חותכים לקוביות בגודל זהה, מעבירים לכלי אטום ושומרים במקרר.

מתכונים קשורים

Translate »